Hyr Boxholm II för en egen tur!

För fest, bröllop & utflykter på sjön Sommen

Vill ni ta ut personalen på en sjötur? Kanske ett säljstartmöte inför hösten där ni vill blanda arbete med lite trevlig samvaro. Jubileum för dig själv eller någon du bryr dig lite extra om. Företagsjubileum eller bara en after work för personalen inför semestern. Boxholm II kan hyras för ett eget skräddarsytt arrangemang där du bestämmer när ni ska åka, vad ni vill se och hur länge ni vill vara borta. Vi har tillstånd för maximalt 70 passagerare.

Box2-Brollop-SKISS
Box2-SKISS

Födelsedagsfirande

Bjud släkt och vänner på ett annorlunda födelsedagsfirande. Fira födelsedagen ombord på den kulturminnesmärkta ångbåten Boxholm II, byggd 1904 med en behagligt tyst färd över sjön Sommens klara vatten. Kanske ett glas champagne och en chark- och ostbricka för gästerna att mumsa på och några mysiga timmar att umgås med nära och kära. Vi samarbetar med flera restauranger som kan leverera mat att servera ombord.

Företagsarrangemang

I samband med möten med kunder, återförsäljare eller utlandsgäster är en tur med Boxholm II en minnesvärd och uppskattad upplevelse. Gästerna blir fascinerade att se den gamla tekniken med en fungerande ångmaskinen på nära håll och det brukar ges tillfälle att besöka maskinrummet under överinseende av våra duktiga maskinister. Vi kan skräddarsy ditt företags utfärd i samarbete med våra samarbetspartners. Önskar ni ha musikanter ombord går det att ordna.

Bröllop

En lövad båt med finklädda gäster blir en annorlunda inramning till bröllopet. Vigsel i någon av kyrkorna runt sjön och brudpar med gäster får efter akten åka en närmast ljudlös resa i vår ångbåt från 1904 till valfri brygga eller någon av restaurangerna runt sjön. Båtresan blir en oförglömlig del av bröllopsdagen. Vi kan hjälpa till med kringarrangemangen om ni inte vill göra det själva.

Föreningsutflykter

Din förenings sommarutflykt kan med fördel bli en ångbåtstur med Boxholm II. Turen kan kombineras med stopp vid något spännande besöksmål runt sjön Sommen. Vi samarbetar med flera bussbolag som ordnar resandet på land och kan rekommendera guider för kortare eller längre turer.

Vad kostar det att hyra Boxholm II?

Vi debiterar 3.780 kr /timma + 6 % moms. Minimitiden är 3 timmar. Då ingår skeppare, maskinist och däcksgast. Vid avbeställning närmare avgång än 4 veckor debiteras halva beloppet. Nu under pandemitider gäller generösare regler. Vi har tillstånd för maximalt 70 passagerare.

Hur kan man boka?

Bokning sker genom att du kontaktar skeppare Håkan Liif på tel. 070-865 87 52 eller mailar info@boxholm2.com.

Servering & underhållning

Vi har inget kök eller servering ombord. Det går bra att ta med egen fika, mat och dryck ombord. Vissa turer arrangeras till restauranger runt sjön och då ingår maten i resans pris. Detta framgår tydligt vid presentationen av respektive resa på annan plats på denna hemsida.