Kvällsturer med mat

På våra kvällsturer med mat kan du göra en härlig tur med Boxholm II kombinerat med en bit mat. Bland våra tema-resor erbjuder vi olika turer där även en bit mat ingår. Antingen startar du med lunch innan ångbåten tar dig ut på sjön Sommen. Eller så väljer du en tur med ett matstopp på vägen. Föredrar du en kvällstur har vi några olika alternativ med avgång från olika bryggor att välja mellan.

På våra kvällsturer med mat kan du göra en härlig tur med Boxholm II kombinerat med en bit mat.

Kvällsturer med mat som trevlig avslutning

Inled kvällen med vännerna på en härlig ångbåtstur som sedan avslutas med mat. Vi har två olika turer med avgång från olika bryggor att välja mellan under sommaren.

Nu har vi programmet för säsong 2022 färdigt. Det blir en spännande sommar med ett program som består av både gamla turer och en hel del nya. Eller vad sägs om en midsommarkryssning med sill-lunch? Här nedan hittar du datum för samtliga turer.

Rederiaktiebolaget S/S Boxholm II med besättning.

Har du frågor kring dessa turer är du välkommen att kontakta Turistbyrån Tranås Direkt på 0140-687 90.

Kvällsturer med mat som trevlig avslutning

Inled kvällen med vännerna på en härlig ångbåtstur som sedan avslutas med mat. 

Kvällstur med räkfrossa på restaurang Hjärtruds

Torsdagen den 30/6 kl: 17:00-19:00 (båttur), avslutas med räkfrossa kl 19.00 i hamn.

Inled kvällen med vännerna på en härlig 2-timmars ångbåtstur som tar er tillbaka till ett uppdukat bord på Hjärtruds i Tranås Hamn. I paketet ingår obegränsat med räkor, västerbottenpaj med sallad såser samt bröd & smör.

Vuxna 595 kr

Avgår från Tranås Hamn

united-kingdom-flag-country-nation-union-empire-33115

Shrimp evening

Start the evening with friends on a lovely 2-hour steamboat ride that takes you back to a set table at Hjärtruds in Tranås Harbor. The package includes shrimp, Västerbotten pie, salad, breads & butter sauces.

Adults SEK 595

För att våra restauranger ska hinna planera för maten i samband med dessa turer behöver bokning göras senast 48 timmar innan avgång. Om turen inte längre går att boka här på sidan kan du ändå kontakta Tranås Direkt på 0140-687 90 för att höra om det finns platser kvar.