Kvällsturer med mat

På våra kvällsturer med mat kan du göra en härlig tur med Boxholm II kombinerat med en bit mat. Bland våra tema-resor erbjuder vi olika turer där även en bit mat ingår. Antingen startar du med lunch innan ångbåten tar dig ut på sjön Sommen. Eller så väljer du en tur med ett matstopp på vägen. Föredrar du en kvällstur har vi några olika alternativ med avgång från olika bryggor att välja mellan.

Nu kan du boka sommarens tur direkt här på webbplatsen!

Nu är det möjligt att boka och betala sommarens turer. Scrolla ner på sidan så hittar du vårt utbud av turer.

 

På våra kvällsturer med mat kan du göra en härlig tur med Boxholm II kombinerat med en bit mat.

Kvällstur med ett tema som trevlig avslutning

Nu är programmet för säsong 2023 klart. Det blir en spännande sommar med ett program som består av både gamla turer och en hel del nya. Eller vad sägs om en midsommarkryssning med sill-lunch? Här hittar du datum för samtliga turer.

Rederiaktiebolaget S/S Boxholm II med besättning.

Har du frågor kring dessa turer är du välkommen att kontakta Turistbyrån Tranås Direkt på 0140-687 90. Det går också att besöka Turistbyrån på Storgatan 39B, Tranås.

Vinprovning med buffé på Solviken

Lördag 8/7  kl 17:00-21:00

En nyhet för året är en vinprovarresa som går till Solviken nära Torpa kyrka Vi avgår kl 17:00 från hamnen i Tranås och efter en dryg timmes båtfärd ankommer vi till Solviken. Efter en kort promenad sätter vi oss till bords och får prova sex olika viner ur Giertz Winerys sortiment. Därefter serveras en buffé som avrundas med kaffe och kaka. Mätta och belåtna gör vi hemresan med Boxholm II och beräknas vara tillbaka i Tranås ca 21:00.

Vuxna 745 kr

Avgår från Tranås Hamn

united-kingdom-flag-country-nation-union-empire-33115

Boattrip and winetasting

1-hour boat trip and then wine tasting with buffet at guesthouse Solviken. Return to Tranås harbor approx. 21:00.

Adults SEK 745

För att våra restauranger ska hinna planera för maten i samband med dessa turer behöver bokning göras senast 48 timmar innan avgång. Om turen inte längre går att boka här på sidan kan du ändå kontakta Tranås Direkt på 0140-687 90 för att höra om det finns platser kvar.