Kvällsturer med mat

På våra kvällsturer med mat kan du göra en härlig tur med Boxholm II kombinerat med en bit mat. Bland våra tema-resor erbjuder vi olika turer där även en bit mat ingår. Antingen startar du med lunch innan ångbåten tar dig ut på sjön Sommen. Eller så väljer du en tur med ett matstopp på vägen. Föredrar du en kvällstur har vi några olika alternativ med avgång från olika bryggor att välja mellan. 

På våra kvällsturer med mat kan du göra en härlig tur med Boxholm II kombinerat med en bit mat.

Nu kan du boka sommarens tur direkt här på webbplatsen!

Nu är det möjligt att boka och betala sommarens turer. Scrolla ner på sidan så hittar du vårt utbud av turer.

Kvällstur med ett tema som trevlig avslutning

Nu är programmet för säsong 2024 klart. Det blir en spännande sommar med ett program som består av både gamla turer och en hel del nya. Eller vad sägs om en midsommarkryssning med sill-lunch? Här hittar du datum för samtliga turer.

Rederiaktiebolaget S/S Boxholm II med besättning.

Har du frågor kring dessa turer är du välkommen att kontakta Turistbyrån Tranås Direkt på 0140-687 90. Det går också att besöka Turistbyrån på Storgatan 39B, Tranås.

Vinprovning med buffé på Solviken

Lördag 6/7  kl 16:30-21:30

Fjolårets stora succé! Vi tar dig med på en vinprovarresa som går till Solviken nära Torpa kyrka Vi avgår kl 16:30 från hamnen i Tranås och efter en dryg timmes båtfärd ankommer vi till Solviken. Efter en kort promenad sätter vi oss till bords och får prova sex olika viner ur Giertz Vinimport AB:s sortiment. Därefter serveras en buffé som avrundas med kaffe och kaka. Mätta och belåtna gör vi hemresan med Boxholm II och beräknas vara tillbaka i Tranås ca 21:30.

Vuxna 780 kr

Avgår från Tranås Hamn

united-kingdom-flag-country-nation-union-empire-33115

Boattrip and Winetasting

1-hour boat trip and then wine tasting with buffet at guesthouse Solviken. Return to Tranås harbor approx. 21:30.

Adults SEK 780

Kvällsturer med mat som trevlig avslutning

Inled kvällen med vännerna på en härlig ångbåtstur som sedan avslutas med mat. 

Kvällstur med räkfrossa på Hamnrestaurangen i Tranås

Onsdagen den 3/7 kl: 17:00-19:00 (båttur), avslutas med räkfrossa kl 19.00 i hamn.

Inled kvällen med vännerna på en härlig 2-timmars ångbåtstur som tar er tillbaka till ett uppdukat bord på Hamnrestaurangen i Tranås Hamn. I paketet ingår obegränsat med räkor, västerbottenpaj med sallad såser samt bröd & smör.

Vuxna 625 kr

Avgår från Tranås Hamn

united-kingdom-flag-country-nation-union-empire-33115

Shrimp Evening

Start the evening with friends on a lovely 2-hour steamboat ride that takes you back to a set table at Hamnrestaurangen in Tranås Harbor. The package includes Shrimp Buffet ”eat as much as you can”, Västerbotten pie, salad, bread&butter and sauces.

Adults SEK 625